Business to business
Executive Search/Direct Search - Management Assessment - Executive Coaching
Unieke combinatie van expertise en marktkennis, nationaal en internationaal
Uw vertrouwen is onze drive
Wij zien uit naar een kennismaking met u!
previous arrow
next arrow
Slider

Executive Search/Direct Search

Intake
Deze dienstverlening gaat bij ons veel verder dan de naam doet vermoeden. Het begint al ver voordat van Search sprake is. De basis van een succesvolle procedure wordt gevormd door de intake. Gestructureerde gesprekken met opdrachtgever en betrokken medewerkers leveren ons een scherp beeld op van organisatie en eventueel afdeling, en van de vacante functie. Ook de competenties en persoonlijkheid van de man/vrouw die we zoeken worden helder.
Pas dan begint de Search.

Search
Potentiƫle kandidaten zijn in meerderheid niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom zoeken we hen juist actief op. Bij wederzijdse interesse start het actieve selectieproces.

Selectie
Gesprekken ter kennismaking en gestructureerde gedragsgerichte interviews volgen. Testen op persoonlijkheid en cognitieve vaardigheden en een intensief assessment center kunnen deel uitmaken van het proces. Een proces dat leidt tot het leveren van een shortlist met 3 a 4 kandidaten die aan alle functie-eisen voldoen.

Eindbeslissing en evaluatie
We begeleiden de opdrachtgever tot en met de eindbeslissing. En daarna volgen we het functioneren van de geplaatste kandidaat in de praktijk middels een gestructureerd evaluatie proces.

CFR The Netherlands hanteert een helder stappenplan in alle Search trajecten.